Mentor op afstand

Uw coach op afstand!

Project en programma's verlopen niet altijd naar wens. Onzekerheid neemt toe. Vaak is er al aan het begin een gevoel dat niet alles goed overdacht is. Zijn de doelen wel goed expliciet gemaakt en doordacht? Zijn de rollen en verantwoordelijkheden goed belegd? Hoe zit het met de risico's?

Hoe zit het methodisch, het lijkt erop dat het volgen van de voorgeschreven methode (PRINCE2®, MSP™) tegen ons werkt. Hoe wordt de methode in een specifieke situatie geïnterpreteerd en effectief toegepast?

Ons grote veranderprogramma zit vast. Communicatie is niet mogelijk, de organisatie is niet geïnteresseerd. Er is geen motivatie. Wat zijn de oorzaken, wat kunnen wij hieraan doen?

Veel projectmanagers, programmamanagers en projecteigenaren en sponsors hebben te maken met onzekerheid en zouden graag op ad hoc basis met een onafhankelijke buitenstaander willen overleggen. Maar externe consultants zijn duur...

Een alternatief voor een fulltime consultant!

Voor deze en vele andere vragen kunt u bij mij terecht. Dankzij een grote ervaring in veel verschillende sectoren ben ik in staat op snel situaties te doorgronden en op ad hoc basis precies dat advies te geven dat een duwtje in de goede richting geeft. Keer op keer heb ik in een zeer vroeg stadium op grond van beperkte informatie zeer accuraat voorspeld waar en wanneer problemen zouden optreden en een duidelijk en gericht advies gegeven hoe de problemen te voorkomen. Dat kan ik ook voor u doen.

Een consult via e-mail of de telefoon is daarvoor vaak geschikt en voldoende!

Betrouwbaar en natuurlijk vertrouwelijk!

Natuurlijk blijft uw communicatie met mij vertrouwelijk. Daarnaast zult u ondervinden dat ik zeer snel doordring tot de oorzaken en u doelgericht en pragmatisch van advies zal voorzien. Ook per e-mail of telefonisch. En wanneer ik denk dat uw vragen te complex zijn om op afstand te behandelen, dan zal ik u dit vanzelfsprekend in alle eerlijkheid en openheid laten weten.

Effectief en efficiënt

Uiteraard is deze vorm van advisering niet gebonden aan kantooruren. Flexibiliteit staat voorop!
Mijn inzet is natuurlijk niet gratis. Tijdens het eerste contact worden duidelijke afspraken gemaakt over de vergoeding voor mijn adviezen. Dit voorkomt wederzijdse frustratie en teleurstellingen.

Geïnteresseerd? Neem contact op!